Θανάσης Μπέσης

Team Coaching

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦEΡΕΙ ΤΟ TEAM COACHING– ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΩΦΕΛΕΙ

Μπορεί να έχετε την άκρη, αλλά έχετε ό,τι χρειάζεται για να παραμείνετε αιχμηρός; Οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε τι να κάνουμε, αλλά δεν κάνουμε τις ενέργειες για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Λέμε στον εαυτό μας ότι δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι. Αρκετά ισχυρή. Αρκετά γενναίος. Αυτό που σε κρατάει πίσω δεν είναι οι δυνατότητές σου – είναι ο φόβος της αποτυχίας. Είναι εντάξει να φοβάσαι, αλλά δεν είναι εντάξει να αφήνεις τον φόβο να σε σταματήσει. Το Team coaching θα σας βοηθήσει να θέσετε στόχους, να εντοπίσετε τι σας εμποδίζει και να μάθετε να ξεπερνάτε τον φόβο. Με τις υπηρεσίες life coaching, θα μάθετε πώς να αναλαμβάνετε μαζική δράση και να δεσμεύεστε σε περιόδους αβεβαιότητας. Αν θέλετε να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο, μπορεί να αναρωτιέστε, «Τι είναι το life coaching; Μπορεί να με βοηθήσει;» Βρείτε την απάντηση όταν βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας στο σημείο όπου συμβαίνει η πραγματική ανάπτυξη και ξεκινήστε να ζείτε μια εξαιρετική ζωή σήμερα.

Σάκης Μπέσης

Team Coach

Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Χαλκίδα. Από μικρός ανακάλυψα το πάθος μου για την μηχανολογία και τις κατασκευές. Σήμερα είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας pneumatic system solutions με αντικείμενο τις μηχανολογίκες κατασκευές και ρομποτικές εφαρμογές.

Στην πορεία μου μέχρι σήμερα, και στην αναζήτηση μου, ‘γιατί’ συμβαίνουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα στην ζωή μου , φοβίες, ανασφάλειες με οδήγησαν στην αναζήτηση απαντήσεων. Τα τελευταία 4 χρόνια μετά από προσωπικές εμπειρίες ανακάλυψα την σχέση μεταξύ μηχανολογίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ανακάλυψα ότι αφού πρώτα οι ίδιοι άνθρωποι με έπεισαν(μου έχτισαν το πρόγραμμα)ότι είχα ‘χαμηλή αυτοπεποίθηση και ‘ χαμηλή αυτοεκτίμηση ‘ μετά μου πρόσφεραν και τις λύσεις. 

Σήμερα φοιτώ στο Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο με ειδικότητα συμβουλευτικής, coaching-mentoring και είμαι εμπνευστής και συνιδρυτής της ‘Cave ‘. Όλοι μας έχουμε αγάπη, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Αυτό που θα πρέπει να εστιάσει και να ανακαλύψει ο κάθε άνθρωπος είναι η ‘σπηλιά ‘ του. Το μοναδικό μέρος που δεν υπάρχουν φοβίες καθώς και να δημιουργήσει το ‘γιατί ‘ του, τον σκοπό του…. Πουθενά αλλού .. Όλα τα άλλα τα έχουμε… 

Επικοινώνησε μαζί μάς και δήλωσε την συμμετοχή σου στο επόμενο Team Coaching

Δηλώστε την συμμετοχή σας!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

% 0

Βελτιωμένη διαχείριση χρόνου

% 0 +

Αυξημένη εργασιακή απόδοση

% 0 +

Αύξηση Αποδοχών

% 0

Αυξημένη αυτοπεποίθηση & Μειωμένο άγχος